Testimonials

 

 

Joukje is in staat om in hele korte tijd een vertrouwensband op te bouwen. Door haar eigen open houding, is het voor een coachee gemakkelijk om lastige dingen bespreekbaar te maken. Een fijne, gelijkwaardige gesprekspartner die mij heeft geholpen om snel tot de kern te komen: hoe vul ik mijn leiderschapsrol in op een manier die bij mij als mens past. Vanuit een diep dal, heeft Joukje me in korte tijd precies die vragen gesteld die ik zelf niet meer kon stellen, maar waarvan het nodig was om naar antwoorden te zoeken. Joukje staat voor mij voor heldere communicatie met diepgang en verbinding.

 

 

“Je benaderde me heel persoonlijk en hielp me vanuit mijn kwaliteiten verbeteringen te realiseren. Wat ik al kon is uitgebouwd,
Spannende dingen werden minder spannend

en geen enkele onzekerheid was gek.”

 

 

“Voordat ik begon met mijn scriptie, had ik al faalangst gecreëerd. Toen ik bezig was, was ik in een dieptepunt en was ik van plan om met mijn scriptie te stoppen. Joukje heeft mij geholpen om te zien dat ik het wel kan en dit heeft mij enorm geholpen om door te gaan. We hebben vaak gesprekken gehad over mijn studie. Omdat ik mij bij iemand kon uiten van wie ik zeker wist dat zij zonder te oordelen naar mij zou luisteren, wist ik hoe ik er in zat. Daarnaast zit de kracht van Joukje in juiste vragen stellen zodat ik mijn eigen kracht besefte. Ik ben haar zeer dankbaar en weet zeker dat haar coaching mij niet alleen met mijn scriptie hebt geholpen, maar ook met de verdere fase van mijn leven.”