Over mij

Een snelle bio:

Geboren in 1973, opgegroeid in Friesland, in Groningen Nederlandse taal- en letterkunde gestudeerd, daarna de randstad opgezocht om de eerstegraads lesbevoegdheid te halen. Na 7 maanden zwerven door Azië, geland in Den Haag en daar met heel veel plezier heel veel jaren in verschillende rollen op het Edith Stein college gewerkt. Tussendoor met man en toen nog kleine kinderen 4 jaar in Tanzania gewoond en bij terugkeer als consulent inburgering bij Serin gewerkt.

In 2008 in contact gekomen met Co-Active Coaching, een ervaringsgerichte manier van coachen die daadwerkelijk transformerende kracht heeft. In 2013 gecertificeerd als Co-Active coach en sindsdien veel leerlingen, docenten en leidinggevenden binnen Lucas Onderwijs gecoacht. In maart 2018 het Co-Active leadership programma afgerond. De impact daarvan laat zich nauwelijks in woorden vangen, mocht je de kans hebben dit zelf te ervaren: doen!

Tijdens een sabbatical van 8 maanden in 2018 besloten om mijn werkfocus helemaal naar coaching te verleggen en in februari 2020 toegetreden tot faculty bij CTI in de rol van front of the room leader voor de Co-active coachtrainingen.

Ik ben aangesloten bij ICF, de international coach federation en heb daar de PCC credential: Professional Certified Coach. Dat betekent dat ik niet alleen gecertificeerd ben, maar ook de ethische codes onderschrijf die internationaal voor coaching zijn vastgesteld.

Om me verder te leren kennen, kun je mijn blogs lezen, me opzoeken op LinkedIn, Instagram of Facebook onder Joukje Dam of op Twitter onder Shagalabagala. Bij de KvK ben ik bekend onder nummer 71680071. Maar natuurlijk gaat niks boven een persoonlijke kennismaking! Dat kan via de link Contact