Over mij

Impact

Mensen geven me terug dat ze zich rustiger voelen na een coachingsessie, meer ruimte en overzicht ervaren en meer helderheid hebben over wat hun volgende stap is. Ik weet dat ik mensen dichter bij henzelf breng en ze met krachtige vragen en andere coachvaardigheden help hun eigen pad te identificeren. Zie ook Testimonials om te lezen wat anderen over m’n coaching zeggen.

Training, certificering, tools

Ik ben getraind en gecertificeerd in co-active coaching. Dit is een ervaringsgerichte manier van coachen die mij van meet af aan greep, vooral door het uitgangspunt dat alle mensen van nature creatief, vindingrijk en compleet zijn. Co-active gaat over zowel het doen als het zijn. Die twee informeren elkaar voortdurend en beide komen ook in de coaching aan bod. Als je doen geworteld is in wie je bent, ervaar je meer integriteit in jezelf en ervaren anderen je ook zo. Ik kan je urenlang vertellen wat ik zo mooi vind aan co-active, maar het ervaringsgerichte maakt dat het zelf ervaren de beste manier is om er mee kennis te maken.

-Leadership Circle Profile. Een diepgaand 360 graden instrument dat je als leider of manager inzicht geeft in jouw reactieve patronen en creërende competenties en in je relatie- en taakgerichtheid. Ik ben gecertifceerd om dit profiel voor je te duiden en er samen met jou je coachvraag uit destilleren en dat vormt een heel stevig fundament voor een leiderschapscoachingstraject. Voor meer info en om een gratis zelf-assessment te doen, zie www.leadershipcircle.com

-The lab of life, een training die je veel aanknopingspunten geeft om met je energiebalans aan de slag te gaan. Voor meer info, zie www.thelaboflife.com en neem gerust contact op als je meer wilt weten over deze training. Ik ben gecertificeerd om hem individueel of in groepsverband te geven.

-Tools uit ORSC – organisation and relationship system coaching, voor meer info, zie www.crrglobal.com

En verder

Ook train ik co-active coaches in opleiding als front of the room leader bij het Co-active Training Institute (CTI) en coach ik coaches die zich aan het certificeren zijn. En niet vanuit mijn onderneming, maar in loondienstverband coach ik docenten en leidinggevenden die werkzaam zijn bij Lucas Onderwijs in Den Haag en omstreken.

Thuis

Ik woon in Den Haag, tussen stad en strand met mijn man en onze jongste zoon en onze oude labrador Bibi.

Als je meer over me wilt weten, neem vooral contact op:

En op het eerste gezicht zie je het misschien niet, maar er schuilt ook een nerdje in mij dat van data houdt en graag overzichten maakt. Op 21 juli tel ik sinds het begin van mijn coachloopbaan: