Over mij

Mensen geven me terug dat ze zich rustiger voelen na een coachingsessie, meer ruimte voelen en meer helderheid hebben over wat hun volgende stap is richting datgene waar ze naar verlangen.

Als coach ben ik getraind en gecertificeerd in co-active coaching. Dit is een ervaringsgerichte manier van coachen die mij van meet af aan greep, vooral door het uitgangspunt dat alle mensen van nature creatief, vindingrijk en compleet zijn. Co-active gaat over zowel het doen als het zijn. Die twee informeren elkaar voortdurend en beide komen ook in de coaching aan bod. Als je doen geworteld is in wie je bent, ervaar je meer integriteit in jezelf en ervaren anderen je ook zo. Ik kan je urenlang vertellen wat ik zo mooi vind aan co-active, maar het ervaringsgerichte maakt dat het zelf ervaren de beste manier is om er mee kennis te maken. Naast co-active maak ik gebruik van:

-Leadership Circle profielen en/of het gedachtengoed dat hieraan ten grondslag ligt. In één zin veel te kort door de bocht gezegd, gaat het daarbij om van reactief naar pro-actief/creatief te komen. Voor meer info en om een gratis zelf-assessment te doen, zie www.leadershipcircle.com

-The lab of life, een training die je veel aanknopingspunten geeft om met je energiebalans aan de slag te gaan. Voor meer info, zie www.thelaboflife.com en neem gerust contact op als je meer wilt weten over deze training. Ik ben gecertificeerd om hem individueel of in groepsverband te geven.

-Tools uit ORSC – organisation and relationship system coaching, voor meer info, zie www.crrglobal.com

Ook train ik co-active coaches in opleiding bij het Co-active Training Institute (CTI) en coach ik coaches die zich aan het certificeren zijn. En niet vanuit mijn onderneming, maar in loondienstverband coach ik docenten en leidinggevenden die werkzaam zijn bij Lucas Onderwijs in Den Haag en omstreken.

Want daar woon ik, in Den Haag, tussen stad en strand met mijn man en onze jongste zoon en onze oude labrador Bibi.

Als je meer over me wilt weten, neem vooral contact op:

En op het eerste gezicht zie je het niet, maar er schuilt ook een nerdje in mij dat van data houdt en graag overzichten maakt. Op 9 mei 2022 tel ik sinds het begin van mijn coachloopbaan: