Over mij

Een snelle bio:

Geboren in 1973, opgegroeid in Friesland, in Groningen Nederlandse taal- en letterkunde gestudeerd, daarna de randstad opgezocht om de eerstegraads lesbevoegdheid te halen. Na 7 maanden zwerven door Azië, geland in Den Haag en daar met heel veel plezier heel veel jaren in verschillende rollen op het Edith Stein college gewerkt. Tussendoor met man en toen nog kleine kinderen 4 jaar in Tanzania gewoond en bij terugkeer als consulent inburgering bij Serin gewerkt.

In 2008 in contact gekomen met Co-Active Coaching, een ervaringsgerichte manier van coachen die daadwerkelijk transformerendend werkt. In 2013 ben ik gecertificeerd als Co-Active coach en sindsdien heb ik veel leerlingen, docenten en leidinggevenden binnen Lucas Onderwijs gecoacht en daarbuiten mensen met heel uiteenlopende beroepen.

In 2017-2018 deed ik het Co-Active leadership programma en tijdens een daaropvolgend sabbatical img_1561besloot ik om mijn werkfocus helemaal naar coaching en training te verleggen. In februari 2020 ben ik toegetreden tot faculty bij CTI in de rol van front of the room leader voor de Co-active coachtrainingen.

Ik ben aangesloten bij ICF, de international coach federation en heb daar de PCC credential: Professional Certified Coach. Dat betekent niet alleen dat ik gecertificeerd ben, maar ook meer dan 500 uren gecoacht heb en de ethische codes onderschrijf die internationaal voor coaching zijn vastgesteld.

Om me verder te leren kennen, kun je mijn blogs lezen, me opzoeken op LinkedIn, Instagram of Facebook onder Joukje Dam of op Twitter onder Shagalabagala. Bij de KvK ben ik bekend onder nummer 71680071. Maar natuurlijk gaat er niks boven een persoonlijke kennismaking! Dat kan via de link Contact