Over mij

Als anderen mij omschrijven, dan komen woorden als warm en betrokken vaak terug. Ook krijg ik vaak te horen dat mensen zich snel veilig bij mij voelen. Naast warm, betrokken en veilig, weet ik dat het mijn coachees ook kan helpen om waar nodig te confronteren. Dit zat vroeger niet in mijn toolkit, opgegroeid in een Fries dorp was confronteren niet hetgeen je geacht werd te vaak te doen, maar inmiddels heb ik geleerd om liefdevol duidelijk te maken waar ik meen te zien dat iemand zichzelf belemmert of onbedoeld een bepaalde impact heeft.

Als coach ben ik getraind en gecertificeerd in co-active coaching. Dit is een ervaringsgerichte manier van coachen die mij van meet af aan greep, vooral door het uitgangspunt dat alle mensen van nature creatief, vindingrijk en compleet zijn. Ik kan je urenlang vertellen wat ik zo mooi vind aan co-active, maar het ervaringsgerichte maakt dat het zelf ervaren de beste manier is om er mee kennis te maken. Naast co-active maak ik gebruik van:

-Leadership Circle profielen en/of het gedachtengoed dat hieraan ten grondslag ligt. In één zin veel te kort door de bocht gezegd, gaat het daarbij om van reactief naar pro-actief/creatief te komen.

-The lab of life, een training die je veel aanknopingspunten geeft om met je energiebalans aan de slag te gaan.

-Tools uit ORSC – organisational relationship system coaching.

Naast coaching, train ook nieuwe co-active coaches bij het Co-active Training Institute (CTI) en coach ik coaches die zich aan het certificeren zijn. En niet vanuit mijn onderneming, maar in loondienstverband bij Lucas Onderwijs, coach ik docenten en leidinggevenden in Den Haag en omstreken.

Want daar woon ik, in Den Haag, tussen stad en strand met mijn man en onze jongste zoon en onze oude labrador Bibi.

Als je nog meer over me wilt weten, neem vooral contact op:

img_1461
img_1561